Ildikó, a séfasszony, több mint 20 éves tapasztalatot tud a háta mögött, Budapest sok színvonalas éttermében dolgozott már, az elmúlt 5 évben pedig a catering- és rendezvényszervezés területén dolgozik. Éva a gazdasági területről érkezett így az ő feladatköre a konyhai ténykedésen kívül az számlázás és ügyintézés.
Cégünk filozófiája, hogy kizárólag természetes alapanyagokból készítünk ételeket. Magas minőségben, mindig a Megrendelőnk igényeihez igazítva állítjuk össze a menüsort, különös tekintettel a speciális étkezési szokásokra és az ételallergiásokra.
Fontosnak tartjuk, hogy a Megrendelőinknek mindig személyre szabott, közösen kialakított ételeket készítsünk, távol állva a nagy catering cégek „gyár” jellegétől.
Folyamatosan követjük az ételkészítési és tálalási trendeket és igyekszünk mindig más, egyedi megoldásokat alkalmazni.